• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Ophalen mogelijk
  • De beste producten
  • Verzending vanuit Nederland, ook naar België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
Doorgaan naar inhoud

Over ons

Body & Lifestyle helpt jou met afvallen op persoonlijke en prettige wijze. We hebben een breed assortiment aan hongerstillende, energieverhogende voedingssupplementen die bijdragen aan de stofwisseling, vetverbranding en spijsvertering. En ze smaken nog lekker ook!

Eetlustremmers van hoge kwaliteit

Wendy Verschuur, oprichtster van Body & lifestyle, had jarenlang problemen met haar gewichtsbeheersing. Tot ze kennismaakte met afslankproducten, zoals Europa Joe afslank koffie. Binnen een week merkte ze het resultaat van deze eetlustremmers. Wendy: “Er zijn zóveel mensen die schommelen in gewicht. Ik gun deze mensen dat ze ook lekkerder in hun vel zitten. Dat is écht mogelijk. Daarom besloot ik deze voedingssupplementen zelf te leveren.”

Neem contact op
Fatburner vrouwen, vrouw op berg

Persoonlijk advies bij afslankproducten

Als je start met afslankproducten dan kan het fijn zijn hierbij persoonlijk advies te krijgen. Ieder lichaam is namelijk anders en heeft andere behoeften. Daarom besteden wij, als je dat wilt, veel aandacht aan goede voor- en nazorg. Zo helpen wij jou ontdekken wat het beste voor jou werkt.

Grote variatie aan afslankproducten

De variatie aan afslankproducten in ons assortiment is groot. Zeker weten dat jouw favoriete smaak hier bijzit! Je kunt de producten ook combineren en zo je eigen pakketje samenstellen. Een aantal van onze afslankproducten zijn bovendien in losse weken verkrijgbaar. Ideaal als je wilt uitproberen wat je lekker vindt en waarmee je het gewenste resultaat bereikt. Bij ieder product ontvang je een gebruiksaanwijzing.

Bekijk assortiment