• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Ophalen mogelijk
  • De beste producten
  • Verzending vanuit Nederland, ook naar België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
Doorgaan naar inhoud

Natuurlijke eetlustremmer

Gewicht verliezen is vaak één van de redenen om te beginnen met een gezondere levensstijl. Meer bewegen kost vaak minder moeite dan het veranderen van eetpatroon. Minder of gezonder eten klinkt altijd makkelijker dan het is. Met de natuurlijke eetlustremmer Prevail Fiber biedt Body & Lifestyle een afslankproduct op basis van natuurlijke ingrediënten. Het vermindert jouw hongergevoel, waardoor je minder gaat eten.

Natuurlijke eetlustremmer Bekijk het assortiment

Met de natuurlijke eetlustremmer Prevail Fiber, heeft Body & Lifestyle een product die past bij de rest van het assortiment effectieve voedingssupplementen die aan de spijsvertering, stofwisseling en vetverbranding bijdragen. De natuurlijke ingrediënten van de eetlustremmer stillen de honger, ondersteunen de stofwisseling en helpen bij de vochthuishouding. Wat heb je nog meer nodig voor het stimuleren van gewichtsbeheersing?

De ingrediënten

Wat maakt Prevail Fiber tot de goedwerkende natuurlijke eetlustremmer? Daarvoor kijken wij naar de ingrediënten. De capsules bevatten vier natuurlijke bestandsdelen. Dat zijn Caralluma, Cha de Bugre, Glucomannan en de verteringsenzymen. Het eerste ingrediënt is Caralluma, een vetplant die water in zijn stengels en bladeren opslaat. Caralluma is een natuurlijke eetlustremmer die ook vetvorming tegen gaat. Vroeger gebruikten indianen Caralluma al om dorst te lessen en de eetlust te onderdrukken of verminderen.

Het volgende ingrediënt is Cha de Bugre, ook wel bekend als Cordia Salicifolia. Het komt van een inheemse Braziliaanse boomsoort. Cha de Bugre helpt de eetlust te onderdrukken, het ondersteunt metabolisme en de vochthuishouding. Het onderdrukt de eetlust niet geheel, maar zorgt eerder voor een voldaan en verzadigd gevoel. Hierdoor ga je kleinere porties eten. Glucomannan is een wateroplosbare vezel die uitzet in je maag, waardoor je sneller vol zit en dus minder eet. Glucomannan wordt gewonnen uit de wortels van de konjakplant. Deze staat bekend om het positieve effect op de cholesterolbeheersing. Tenslotte houden de verteringsenzymen de darmen gezond. Ze helpen het voedsel af te breken dat vervolgens in jouw lichaam wordt opgenomen.

Natuurlijke eetlustremmer Bekijk het assortiment

Natuurlijke eetlustremmer met vele voordelen

Dankzij Caralluma, Cha de Bugre, Glucomannan en de verteringsenzymen heeft Prevail Fiber vele voordelen. Behalve dat de natuurlijke eetlustremmer het hongergevoel tegen gaat en dat je daardoor minder gaat eten, helpt Prevail Fiber bij het ondersteunen van een gezonde levensstijl. Het helpt namelijk bij de vochthuishouding en het verteringsproces en ondersteunt de stofwisseling en gezonde darmen.

Natuurlijke eetlustremmer

Prevail Fiber is een goede aanvulling op een gezonde levensstijl. Per persoon zijn de resultaten van de natuurlijke eetlustremmer verschillend. Dat komt omdat het resultaat van een aantal factoren afhankelijk is. Geen enkel resultaat mag als typisch beschouwd worden en het eindresultaat kan dus per persoon verschillend zijn.

Wil jij meer informatie over de afslankproducten van Body & Lifestyle? Wij leveren effectieve voedingssupplementen die bijdragen aan de stofwisseling, vetverbranding en spijsvertering. Body & Lifestyle helpt je op een persoonlijke manier met het verliezen van gewicht. Dankzij afslankproducten met een heerlijke smaak is gewichtsbeheersing eenvoudiger. In onze webshop vindt u behalve afslankproducten ook detox-, energie- en huidverzorgingsproducten voor een gezonde levensstijl.