• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Ophalen mogelijk
  • De beste producten
  • Verzending vanuit Nederland, ook naar België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
Doorgaan naar inhoud

Europa Cocoa afslankdrank

Versnel je stofwisseling en stimuleer je vetverbranding met een kuur van chocolademelk. Het klinkt onrealistisch, maar niets is minder waar. Europa Cocoa is een effectieve afslankdrank met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. De drank is een goede aanvulling op een gezonde levensstijl en gewichtsbeheersingsprogramma’s. De chocolademelk vermindert je trek in zoetigheid en stilt de honger, maar is geen maaltijdvervanger.

Europa Cocoa Bekijk het assortiment

Chocolademelk als afslankdrank? Europa Cocoa is instant chocolademelk met de smaak van Belgische chocolade. De ingrediënten van de drank werken samen en vullen elkaar aan om je te helpen jouw eetlust onder controle te houden. Een pakket Europa Cocoa voor vier weken bevat 24 zakjes instant chocolademelk en een weekpakket bestaat uit 6 porties. Per dag gebruik je 1 zakje Europa Cocoa voor 1 kop chocolademelk. Dag 7 is de rustdag van de week. Rustdag? Ja, een rustdag voor jouw stofwisseling.

Europa Cocoa

Chocolademelk met de intense smaak van Belgische chocolade, dat is Europa Cocoa. Deze afslankdrank van natuurlijke ingrediënten is ontworpen om jouw stofwisseling te stimuleren. Het is een aanvulling op programma’s voor gewichtsbeheersing. De afslankdrank is geen maaltijdvervanger, maar houdt jouw eetlust wel onder controle. Europa Cocoa is een gluten- en lactosevrij voedingssupplement met essentiële voedingsstoffen die jouw energieniveau verhoogt.

Gezonde levensstijl

Europa Cocoa bevat op natuurlijke wijze gebaseerde middelen die de eetlust vermindert en de verleiding om te snacken doet afnemen. Doordat de trek in zoetigheid verdwijnt, neemt je energieniveau toe, verscherpt je focus en verbetert je stemming. Daarnaast heeft Europa Cocoa een positief effect op je metabolisme geeft het een ondersteunde werking aan je immuunsysteem.

Europa Cocoa Bekijk het assortiment

Europa Cocoa, Europa Joe en Tropical Blast

Naast Europa Cocoa heeft Body & Lifestyle met Europa Joe en Tropical Blast meer afslankproducten in het assortiment die zorgen voor een versnelde stofwisseling, goede vetverbranding en spijsvertering. De Europa Joe is een heerlijke afslankkoffie met een rijk aroma afkomstig van Arabica koffie. Europa Joe is een goede aanvulling op je gewichtsbeheersing, dankzij de natuurlijke eetlustremmers en detox-compenenten die het bevat. Tropical Blast is een sapkuur met de overheerlijke smaak van een piña colada cocktail die jouw energieniveau verhoogt en het opgeblazen gevoel vermindert.

Wil je afwisseling in smaak van de afslankproducten of kan je niet kiezen tussen Europa Cocoa, Europa Joe en Tropical Blast? Bestel dan de gemixte week- of maandkuur. Je kiest zelf of de kuur uit twee of drie dranken bestaat. Kies je voor de maandkuur? Neem ze dan wel als weekkuur. Dus bijvoorbeeld de eerste week Europa Joe, de tweede week Tropical Blast en dan twee weken Europa Cocoa. Dat is dus maximaal één drank per dag. Stel jouw pakket zelf samen tijdens het bestellen.

Wil je meer informatie over Europa Cocoa. Neem dan vrijblijvend contact op met Body & Lifestyle. Wij helpen je op een prettige en persoonlijke manier met het verliezen van gewicht. De energie verhogende en honger stillende voedingssupplementen in het assortiment van Body & Lifestyle dragen bij aan jouw stofwisseling, spijsvertering en vetverbranding. Afslankproducten met een lekkere smaak maken gewichtsbeheersing een stuk makkelijker.