• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Ophalen mogelijk
  • De beste producten
  • Verzending vanuit Nederland, ook naar België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
Doorgaan naar inhoud

Hongerstiller met glucomannan als belangrijk hulpmiddel bij afvallen

Voor de meeste vrouwen die willen afvallen is het leren beheersen van het hongergevoel vaak het grootste struikelblok. Je wordt voortdurend lastiggevallen door het gevoel dat je iets wilt eten. Waarschijnlijk komt het gevoel op door stress of andere emoties. Discipline helpt dan meestal niet: je hebt een hongerstiller nodig om dit probleem te overwinnen.

Als jouw dieet goed is kun je niet echt honger hebben, alleen beseffen je hersenen dat niet. Het is dan noodzakelijk om een eetlustremmer te hebben: een hongergevoel onderdrukken valt bijna niet te doen op wilskracht. Waar je echt gebaat bij bent is een middel dat je brein laat geloven dat je maag gevuld is. Als je hierover meer wilt weten, lees dan verder.

Hongerstiller, maaltijd
Afslankproducten

Hongerstiller: juiste combinatie

Er wordt veel promotie gemaakt voor eetlustremmers die beloven je ook te helpen om vet te verbranden. Helaas vind je vaak een hongerstiller waarbij de combinatie van de ingrediënten niet in balans is. Daarnaast is het voor je gezondheid van belang dat je geen bijwerkingen krijgt. Zo kun je een hongergevoel onderdrukken door voor maaltijden een goede kwaliteit vezel (psylliumschil, glucomannan, appelpectine, haverzemelen) in de vorm van poeder, capsules of tabletten in te slikken.

Hongergevoel onderdrukken met glucomannan

Glucomannan is een voedingsvezel die wordt gemaakt van de wortel van de konjac-plant. Het wordt van oudsher gebruikt als voedsel en medicijn in Aziatische culturen. Glucomannan is de afgelopen jaren populair geworden vanwege de voordelen van gewichtsverlies. Met name vanwege het vermogen om gevoelens van volheid en verzadiging te vergroten.

Supplementen met glucomannan zijn wel heel goed te gebruiken als hulpmiddel bij het werken aan gewichtsverlies. In combinatie met een gezond eetpatroon, frequente beweging en een uitgebalanceerd dieet kan het gewichtsverlies bevorderen.

Laag in calorieën

Glucomannan kan bijdragen aan gewichtsverlies door je te helpen minder calorieën binnen te krijgen. En gezien het lage caloriegehalte heeft het geen significante invloed op jouw totale calorie-inname. Integendeel: wanneer je glucomannan vóór een maaltijd inneemt, zal het een gevoel van verzadiging bevorderen. Dit leidt dan weer tot verminderde voedselinname en gewichtsverlies.

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop glucomannan bijdraagt aan gewichtsverlies.

Glucomannan bevordert het verzadigingsgevoel

Glucomannan absorbeert water en zet uit in je maag, waardoor het gevoel van volheid wordt nagebootst dat je krijgt als je een grote maaltijd hebt genuttigd. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt profiteren van dit unieke effect:

• Portiecontrole - Neem vlak voor jouw maaltijd een dosis glucomannan. Het bevordert namelijk je spijsvertering.

• Hongergevoel onderdrukken - Dit kan vooral gunstig zijn voor beginners die moeite hebben zich aan te passen aan het nieuwe eetpatroon.

• Vermindert de eetlust - Glucomannan is een effectieve hongerstiller omdat het een vol gevoel in de maag geeft. Wanneer het in contact komt met water, neemt de glucmannan het water op en zet het uit. Hierdoor krijgen de hersenen het idee dat je een maaltijd hebt gegeten. Simpel gezegd, het nemen van glucomannan is een manier om je hersenen te laten denken dat je sneller vol zit.

Gluco Full: de ideale combinatie

De juiste combinatie van glucomannan met andere werkzame stoffen vind je in Gluco Full. Het werkt goed in op je darmen: het is een hongerstiller die je ook energie verschaft. Het helpt ook de opname van suiker en cholesterol in de darmen vertragen. Het wordt ook gebruikt voor hoge bloeddruk, obesitas en vele andere aandoeningen. Daarnaast helpt het om vet op een natuurlijke manier te verbranden.

Gebruik het echter niet als je zwanger bent of moedermelk geeft. Als je medische klachten hebt, raadpleeg dan eerst je huisarts.