• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Ophalen mogelijk
  • De beste producten
  • Verzending vanuit Nederland, ook naar België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
Doorgaan naar inhoud

Europa Joe: Afslank koffie

Verbeter je gezondheid en krijg je gewicht onder controle met Body en Lifestyle. Wij bieden producten waarmee je gemakkelijker je gewicht onder controle kunt houden. Een van die producten is Europa Joe: afslank koffie met een rijk aroma. Je geniet van je dagelijkse bakje koffie, terwijl je werkt aan je gezondheid. Een optimale combinatie!

Shop hier jouw koffie

Wat is Europa Joe afslank koffie?

Europa Joe afslank koffie bestaat uit een aantal ingrediënten die bijdragen aan een goede gewichtsbeheersing: biologische eetlustremmers, detox-componenten en feelgood-ingrediënten. De koffie is gemaakt van Arabica bonen. Een van de meest gewaardeerde koffiesoorten ter wereld, dankzij de subtiele smaak. Europa Joe is geen maaltijdvervanger, je eet en drinkt hierbij gewoon zoals je gewend bent. Een dieet is naast het drinken van Europa Joe niet nodig, maar gezonde keuzes maken is natuurlijk altijd goed.

Iselin gebruikte de Europa Joe koffie 4 weken.

Europa Joe afslank koffie: de voordelen

De afslank koffie bestaat onder andere uit biologische eetlustremmers, detox-componenten en feelgood-ingrediënten. Met slechts één kopje per dag versnelt je stofwisseling en verbeteren je spijsvertering en vetverbranding. Verder krijg je meer energie en verdwijnt je trek in zoetigheid. Bovendien zijn de ingrediënten van Europa Joe honderd procent natuurlijk, vegan en lactose- en glutenvrij.

 

Shop jouw koffie hier

Afslank koffie: zo werkt het

Europa Joe drink je één keer per dag, zes dagen in de week. De zevende dag is een rustdag. Je mengt de inhoud van één zakje met ongeveer 200 ml heet water.

Europa Joe afslank koffie is een voedingssupplement. Het is een aanvulling op de maaltijden die je dagelijks nuttigt. We adviseren je om naast de afslank koffie iedere dag twee liter water te drinken. Zo raak je je afvalstoffen sneller kwijt. Als je het lastig vindt dit goed bij te houden, kun je de Drink Water Reminder gebruiken. Deze gratis app helpt je herinneren voldoende water te drinken.

De resultaten van Prevail Europa Joe zijn afhankelijk van een aantal factoren en verschillen van persoon tot persoon. Deze afslank koffie is ongeschikt voor mensen die jonger zijn dan 18, erg gevoelig zijn voor cafeïne, zwanger zijn of borstvoeding geven. Bij klachten of gebruik van medicatie altijd een arts raadplegen voordat je gaat starten.